Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 140 g Hartkäse, ital. (z.B. Parmigiano reggiano)
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 EL Butter, weich
- 1 EL Mehl
-
100
g Wermut (z.B. Noilly Prat)
of 100 g Weißwein - 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Linguine
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3403 kJ / 812 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Gorgonzola-Sauce
20min
Käsesauce
15min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 λεπτ.
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40 λεπτ.
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25 λεπτ.
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min