Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Möhren, in Stücken
- 20 g Öl
- 20 g Tomatenmark
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 Prise Zucker
- 2 - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 20 g Crema di Balsamico
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 300 g Salsiccia, Brät aus der Pelle gedrückt
- 250 g kurze Nudeln (z. B. Makkaroni oder Ditali)
-
2
Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Stücken (1 cm)
of 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Stücken (1 cm) - 2 - 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straßburger Auflauf
50 Min
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2h
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Meatball-Mafalde
45 Min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Szechuan-Spaghetti
50 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Lasagne mit Ricotta
1 Std. 30 Min
Makkaroni mit Fleischbällchen und Tomaten-Oliven-Sauce
40min