Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g Gnocchi, aus der Kühltheke
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 100 g Sahne
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Whisky
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Garnelen, roh, geschält
- 150 g Cherry-Tomaten
- 3 Frühlingszwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2457 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Griechischer Auflauf mit Risoni, Feta und Oliven
2 Std.
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45min
Spanisches Risotto
1 Std.
Salat mit gebratenen Garnelen
20min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 Min
Asia-Reis mit Garnelen
40 min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40 min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 Min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min