Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Dosen Kichererbsen (à 240 g)
- 1000 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 200 g Muschelnudeln, klein
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 15 Stängel Petersilie, glatt, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 8 EL Zitronensaft
- 2 EL Honig
- 1 Salatgurke, geviertelt, entkernt, in schrägen Stücken (1 cm)
- 200 g Feta, zerbröselt
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2704 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 Min
Kichererbsensalat
15min
Bulgursalat
35 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Balsamico-Weizen-Salat
35 Min
Pesto-Weizen-Salat
30 Min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min