Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 1500 g Wasser
- 2 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
300
g Spitzpaprika, rot, in Stücken
of 300 g rote Paprika, in Stücken - 3 Knoblauchzehen
- 80 g Walnusshälften
- 500 g Penne
- 20 g Olivenöl
-
2
TL Biber Salçası (Paprikamark)
of 2 TL Ajvar - 1 TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2668 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 Min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40 Min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 Min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40 Min
Vollkornspaghetti mit feuriger Erdnusssauce
35 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Vegane Mandel-Pasta mit Spinat
30min