Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft und gut getrocknet
- ½ TL Cumin
- 1 TL Curry
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- 30 g Butter, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 60 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3331 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Veganes Champignon-Masala
25min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Veganer Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min