![Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen Kartoffelpüree mit Spinat und gewürzten Kichererbsen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/55d1556b-4225-456a-81ab-f5359bba8199/Derivates/560a7474-3b55-478e-91b2-f21e57c285c0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft und gut getrocknet
- ½ TL Cumin
- 1 TL Curry
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- 30 g Butter, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 60 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3331 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Albóndigas
45 min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Vietnamesisches Gemüse mit Reis
40 min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30 min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Veganes Champignon-Masala
25min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 min
Cremiger Gemüsereis
25min