Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 1 ¼ TL Zucker
- 250 g Wasser
- 500 Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ¾ TL Salz
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 800 g Dattel-Tomaten, geviertelt
- 2 Kugeln Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Balsamico, dunkel
- 8 Prisen Pfeffer
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Mediterraner Flammkuchen
35 Min
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20min
Rom - Pizzataler
1sa 30 dk
Caprese Wraps
10min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Pizza Frescolina
1h 40min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3h 10min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1sa
Lasagne Caprese
1sa
Greek Wraps
25min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min