Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 1 ¼ TL Zucker
- 250 g Wasser
- 500 Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ¾ TL Salz
- 70 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 800 g Dattel-Tomaten, geviertelt
- 2 Kugeln Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Balsamico, dunkel
- 8 Prisen Pfeffer
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2690 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 Std.
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Pizza Diavolo
1 godz. 15 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1 godz. 40 min
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3h 10min
Spaghetti-Eis
25 min
Lasagne Caprese
1 Std.
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.
Caprese Wraps
10min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min