Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Milch
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
Belag und Fertigstellung
- 500 g Blumenkohl
- 200 g Feta
- 200 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 16 Scheiben Bündnerfleisch, dünn geschnitten
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pikante Waffeln mit Räucherlachs
1 godz. 30 min
Bohnenschnitzel mit Schnittlauchsauce und Ei aus dem Töpfchen
1 Std. 10 Min
Blätterteig-Möhren
40 Min
Wirsingfrikadellen
1h 20min
Blumenkohl im Haselnussmantel
45min
Feigen-Charlotte
3 Std. 40 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 godz. 30 min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1h
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 Min
Blumenkohl-Gratin mit Ei
35 Min
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45min