Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Milch
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
Belag und Fertigstellung
- 500 g Blumenkohl
- 200 g Feta
- 200 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 16 Scheiben Bündnerfleisch, dünn geschnitten
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1 Std.
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 Std. 30 Min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 min
Maulwurf-Kuchen
2 Std.
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 godz. 15 min
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 Min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 Std. 40 Min
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1 Std. 20 Min