Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelee
- 400 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 Pck. gemahlene Gelatine (für 500 g Flüssigkeit)
- Früchtetee (2 Beutel)
- 30 g Kokosblütensirup
- 100 g Sahne
Kompott und Fertigstellung
- 300 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut
- 100 g Orangensaft
- 10 g Speisestärke
- 20 g Kokosblütensirup
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 514 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quark-Rosen-Eis
12h
Blaue Pellkartoffeln mit Erbsenschmand
45 min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2h 30min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Pasta all'amatriciana mit Erdbeer-Tomaten-Sauce
1h
Bananenauflauf mit Mango und Karamelleis
25h
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4h
Schokoladen-Gateaux mit gebeizten Bananen
6 godz. 20 min
Käsekuchen aus dem Varoma
1h 30min
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50min
Zebra-Kuchen im Glas
40 min
Pflaumenkompott
20min