Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 320 g Wasser
- 3 g frische Hefe
-
400
g Weizenmehl Type 550
of 400 g Manitoba-Mehl - 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
1
TL Backmalz
of 1 TL Zuckerrübensirup - 8 g Salz
- Olivenöl
-
200
g Büffel-Mozzarella, in Scheiben
of 200 g Mozzarella, in Scheiben
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 250 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 1 - 2 Prisen Salz
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 50 g Parmesan, gehobelt
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2737 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Kohl und Speck
2 Std.
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1 godz. 45 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1 godz. 25 min
Pizza mit Lachs
1 Std. 30 Min
Roggenpizza mit Tomaten-Paprika-Sauce
1 Std. 40 Min
Blini mit Paprikaragout
2 Std.
Auberginen anbraten (200 g)
30 min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 Std. 30 Min
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1 Std. 30 Min
Zucchini-Pizza
1 Std. 50 Min
Bauernpizza
1 Std. 40 Min