Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 30 g Walnusshälften
- 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl Type 1150
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 godz.
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 Min
Birnen-Walnuss-Obazter mit Ziegenkäse
10min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45 min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 Std. 10 Min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3 Std.
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 godz.
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2 godz. 15 min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 godz. 50 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min