Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chinakohl
- 1000 g Wasser, heiß
- 1000 g Chinakohl (1 Kopf), in Stücken
- 45 g Meersalz zum Einsalzen
Marinade
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Möhre, in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g rote Paprika, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Rettich, frisch, in Stücken
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Wasser
- 30 g Reismehl
- 60 g Garnelen, geschält, gegart
- 2 EL Fischsauce
- 1 EL Austernsauce
- 3 EL Bonito-Flocken
- 4 EL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1288 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 17.4 g
- Natrium
- 5473 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Napa Kimchi
15 Std.
Okonomiyaki
45min
Süß-Sauer-Dhal
3 Std. 30 Min
Kimchi
120 Std.
Sushi-Burger
1 Std. 30 Min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 Std. 30 Min
Thai-Curry-Suppe mit Mango-Relish
2h 10min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20 Min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 Std.
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Pho-Suppe mit Hähnchen
2h 15min
Jiaozi
1 Std. 30 Min