![Hartweizen-Focaccia Hartweizen-Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43F175E3-FF57-4536-B809-B404C80D3C5B/Derivates/8323c4c3-3dfc-49d3-967e-42744dec586d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- Olivenöl zum Einfetten
- 150 g Hartweizenmehl (siehe Tipp)
- 1400 g Wasser
- 1 g frische Hefe
- 30 g Zitronensaft
Focaccia
- 300 g Hartweizenmehl
-
5
g Gerstenmalzsirup
of 5 g Honig - 485 g Wasser
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Salz
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1110 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 485 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Sahne-Torte
2h
Kimchi
144h
Karamell
30 Min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9h
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Orientalische Fladenbrot-Torte
3hod. 45min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7h
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30min
Regenbogenzucker
6 godz. 20 min
Orientalischer Lammeintopf mit Trockenobst
2h 45 min
Ciabatta
8 Std. 30 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.