Apparaten en Accessoires
Hartweizen-Focaccia
Voorbereiding 40min
Totaal 7u.
8 Stücke
Ingrediënten
Poolish
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizenmehl (siehe Tipp)150 g
-
Wasser1400 g
-
frische Hefe1 g
-
Zitronensaft30 g
Focaccia
-
Hartweizenmehl300 g
-
5 g HonigGerstenmalzsirup5 g
-
Wasser485 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Salz10 g
-
Zitronensaft30 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Natrium
485 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1110 kJ /
265 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pflaumen-Zimt-Galette
1 Std. 20 Min
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Süß-Sauer-Dhal
3 Std. 30 Min
Flüssiges Karamell
35 Min
Naturjoghurt
12 Std. 10 Min
Montélimar-Nougat
3 Std. 30 Min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 Min
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 Std. 30 Min
Masala-Tee
15 Min
Slow-Cooking-Apfelmus
5 Std. 20 Min
Chai-Karamell-Sirup
2 Std.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.