Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- Olivenöl zum Einfetten
- 150 g Hartweizenmehl (siehe Tipp)
- 1400 g Wasser
- 1 g frische Hefe
- 30 g Zitronensaft
Focaccia
- 300 g Hartweizenmehl
-
5
g Gerstenmalzsirup
of 5 g Honig - 485 g Wasser
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Salz
- 30 g Zitronensaft
- grobes Salz zum Bestreuen
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1110 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 485 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabatta
17h
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min
Napa Kimchi
15u.
Koeksisters (Süße Zöpfe)
3 Std.
Baguettes d' Épi
17h
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15u.
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 godz. 50 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Fermentierte Möhren
60h 30 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Jerked Chicken-Tacos mit Ananas-Rotkohl-Salat und Koriander-Minz-Sauce
12sa 30 dk
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min