Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oliven-Kräuter-Mischung
- 70 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
Poolish
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Wasser, lauwarm
- 10 g frische Hefe, zerbröselt
- 5 g Extra virgin Olivenöl
Hauptteig und Fertigstellung
- 175 g Wasser, lauwarm
- 280 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Weizen-Vollkornmehl
- 5 - 10 g Hefe
- 20 g Extra virgin Olivenöl
- 15 g Salz
- 250 g Wasser, heiß
- 3 Spritzer Zitronensaft
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 323 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 232 mg
Alternatieve recepten
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24 godz.
Allround Kräuter-Marinade und Mayo
15min
Tiger-Brot
3 godz.
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 Min
Mini-Brottorte mit Roastbeef und Senfcreme
4 godz.
Zucchini-Garnelen-Puffer mit Joghurt
30min
Süße Pommes mit Mayo und Ketchup
40 min
Vollkorn-Fladenbrot
2h 30min
Butter, selbst gemacht
10 min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 godz.
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 godz.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.