Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Milch
- 20 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 5 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 TL Salz
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 100 g Gouda, in Stücken
- 2 - 3 TL Kapern, eingelegt, z. B. Non-Pareilles
- 2 EL Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 452 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1sa 15 dk
Orangencreme
2h 40min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2sa
4-Käse-Tortellini mit Salbei-Butter
3h 30min
Schoko-Erdnuss-Happen
11h
Allround Kräuter-Marinade und Mayo
15min
Kartoffel-Quiche
3h
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30min
Fußball-Pizza
9 godz.
Walnusskuchen im Glas
4h
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1h 30min