![Montélimar-Nougat Montélimar-Nougat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26C0C400-88CC-481D-BAF9-DDE028508C57/Derivates/BD4C6A86-9916-42E7-882E-FD99965DAE54.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Eiweiß
- 400 g Honig, cremig
- Öl zum Einfetten
- 10 - 12 Blätter Oblaten
- 100 g Mandeln, blanchiert
- 50 g Haselnüsse
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 265 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Skandinavische Kringler
2ч. 20 мин.
Erdbeer-Scones
40 мин.
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Orangen-Ingwer-Bärchen
1h 40min
Quittenlikör-Pralinen mit Spekulatius-Nougat
2h 30min
Spätzlesuppe
3h 45min
Spekulatius-Franzbrötchen
2h 45min
Virgin Apple Cidre Old Fashioned
50 мин.
Käse-Kräuter-Knäuel
3ч.
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 Std. 55 Min
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30 min
Ofen-Berliner
6h