Apparaten en Accessoires
Pane alla birra (Bier-Brot)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u.
8 Portionen
Ingrediënten
-
Bier240 g
-
frische Hefe4 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Salz5 g
-
Wasser1250 g
-
Zitronensaft30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
810 kJ /
194 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pfeffer-Brötchen
2u.
Laugenzopf
3u. 30min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3u.
Hafer-Kartoffel-Brot
2u. 30min
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7u.
Doppelbocker aus dem Topf
3u.
Speck-Röstzwiebel-Knoten
1u.
Irisches Buttermilchbrot
45min
Baguettes d' Épi
17u.
Tiger-Brot
3u.
Italienisches Weißbrot
1u. 10min