![Römische Pizza Bianco Römische Pizza Bianco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/763EF7EA-B818-451E-AC80-3789495B0F9F/Derivates/acacde79-5b11-4e41-acc0-2d07527e532a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 3 g frische Hefe
- 1400 g Wasser
- 100 g Vollkorn-Weizenmehl
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Zitronensaft
Pizzateig
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 10 g Salz
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 646 mg
Alternatieve recepten
Kartoffelrösti
40 min
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min
Zitronen-Frischkäse
12h
Apfeltarte
1 godz.
Reibekuchen
35 min
Reibekuchen
35 min
Safran-Baiser-Kuchen
1 godz.
Bananen-Affogato
13 godz.
Osterhäschen (mit Sauerteig)
17 Std.
Kartoffelrösti
40 min
Weißes Stracciatella-Eis mit Früchten und Minzpesto
12h
Fruchteis Tutti-Frutti
10 Min