Apparaten en Accessoires
Kokos-Karamell-Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
1 Schraubglas
Ingrediënten
-
Zucker250 g
-
Sahne70 g
-
Kokoswasser130 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Kokosöl30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
6375 kJ /
1522 kcal
Vetten
53 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
258 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Marzipan-Pudding
2u. 20min
Karamell-Pudding
1u.
Mosaik-Lachs
7u. 30min
Lemon Curd
20min
Geeister Kaffee mit Tonic Water und Zitrone
1u. 20min
Karamellsauce
1u. 30min
Karamellsauce
8u.
Walnuss-Krokant
1u. 30min
Espresso-Karamell-Sauce
45min
Karamellsauce, salzig
20min
Salzkaramell-Aufstrich
1u. 25min
Vanille-Sahne-Milchreis
1u.