Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1h 30min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2sa
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2sa
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1sa 50 dk
Stachelbeer-Streuseltaler
1 godz. 45 min
Karamell-Apfel-Tarte
1sa 15 dk
Rhabarber-Käsekuchen
6 godz.
Zwetschgen-Tartelettes
1h 30min
Himbeertarte mit Mandeln
2 godz. 30 min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30min