Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Quitten-Pie
1 Std.
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Bunter Spargelsalat
40 Min
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15 min
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min
Holunderblüten-Torte
6h
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Gedrehter Hefezopf
2h
Apfel-Schnecken
4 Std.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 Min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h