Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 60 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- Olivenöl zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 400 g Ricotta, abgetropft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben
- 1 Prise Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 88 mg
Alternatieve recepten
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Skandinavische Kringler
2h 20min
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1 godz. 25 min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Tannenbaum-Brioche
2 Std. 30 Min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Erdbeer-Scones
40min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5 Std.
Pflaumen-Zimt-Galette
1 Std. 20 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Rahmkuchen mit Erdbeerkompott
2 Std.