Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mehl
- 200 g Hartweizengrieß
- 1 TL Olivenöl
- 195 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Frischkäse
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 60 g Wasser
- 60 g Rotwein, trocken
- 1 TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2764 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 godz.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 godz. 15 min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 30 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Nudelteig
1 godz.
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min