![Graupenrisotto mit Seeteufel Graupenrisotto mit Seeteufel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5562ec932fea3715c1d4726ce2bcd426/Derivates/8cf3a538de6d95cca06e77f44d83a69812e57cc8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Seeteufel
- 500 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 1000 g Wasser
Risotto
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 75 g Rucola, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 983 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Andalusische Fischsuppe
50min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Chowder
45min
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35min
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30min
Spanisches Risotto
1h
Kürbis-Pilz-Ragout
40min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30min
Kräutergarnelen mit Gnocchi
20min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min