Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Seeteufel
- 500 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 1000 g Wasser
Risotto
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Weißwein, trocken
- 750 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Chorizo, scharf, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 75 g Rucola, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 983 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45 min.
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 Std. 10 Min
Bouillabaisse
1h
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1h
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1u. 20min
Peperonata mit Oliven
1h
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min.
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10min
Chowder
45 min