![Fermentierte rote Zwiebeln Fermentierte rote Zwiebeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974a3c2a-3c47-4ce3-a148-5dacd4ad07b9/Derivates/c6b79864-bf9f-45c0-9845-754cea2bae97.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g rote Zwiebeln, in Streifen (1 mm)
-
10
g Salz, grob
of 10 g Himalaya-Salz - 250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 104 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kimchi
120 Std.
Vegane Butter
2h
Napa Kimchi
15 Std.
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1h 30min
Veganes Sylter Salatdressing
1h 15 min
Fermentierte Möhren
60u. 30min
Gemüsetartelettes mit gemischtem Salat
1 Std. 10 Min
Kokosjoghurt (vegan)
12h 30min
Geflügelsalat mit Minz-Vinaigrette
1 Std.
Veganer Bacon-Ersatz
30 Min
Veganer Käse-Dip
40 min
Schnittchen mit veganem Lachs
12h 30min