Apparaten en Accessoires
Fermentierte rote Zwiebeln
Voorbereiding 30min
Totaal 96u.
800 g
Ingrediënten
-
rote Zwiebeln in Streifen (1 mm)500 g
-
10 g Himalaya-SalzSalz, grob10 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
0 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentieren
29 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegane Gänsekeulen
1u. 15min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Veganer Cashew Chedder Käse
3u. 10min
Vegane Butter
2u.
Karamell
30min
Veganer Salatkäse-Ersatz
2u. 45min
Fermentierte Möhren
60u. 30min
Kimchi
120u.
Schnittchen mit veganem Lachs
12u. 30min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20min
Chai-Karamell-Sirup
2u.
Napa Kimchi
15u.