Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, entkernt
- 3 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 15 g Salz
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
- 500 g Gemüse, in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 333 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1219 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kopfsalat-Suppe
30min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Grünes Burger-Relish
40min
Gepickelter Kürbis
1h 35 min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30 min
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50min
Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado
40min
Bombardino-Kuchen
4 Std. 30 Min
Rosenkohlcremesuppe
45min
Thymian-Honig-Dressing
5min
Linsen-Curry-Aufstrich
40min
Rehkeule mit Wirsing und Laugenknödeln
2h 30 min