![Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip Zwiebel-Bhajis mit Koriander-Chili-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/40beb037602086a7a8994ac306301d7d/Derivates/e9e2dcbfd27758fb27cb929a86269a2a77d9536c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zwiebel-Bhajis
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- ½ - 1 grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 10 g Koriander, abgezupft
- 100 g Kichererbsenmehl (siehe Tipp)
- ½ TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL schwarze Senfkörner
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Wasser
- Öl zum Frittieren
Koriander-Chili-Dip
- 50 g Koriander (Blätter und Stängel), in Stücken
- 1 - 2 grüne Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¾ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¼ - ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 814 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 649 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean BBQ Poutine
4 Std. 30 Min
Marokkanische Linsensuppe
35 Min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 Min
Kimchi
144 Std.
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Lamm-Curry mit Kichererbsen und Spinat
16 Std. 50 Min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 30 Min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35 Min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 Std.
Kimchi-Risotto
25 Min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 Min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1 Std. 30 Min