Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Salatgurken (ca. 650 g), halbiert, entkernt, in Stücken (ca. 5 cm)
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 EL Limettensaft
- 10 g Zucker
- 15 g Sojasauce
- ½ TL Salz
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 20 g Erdnussöl
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 1 TL schwarzer Sesam
- 120 g Entenbrust, mit Haut, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Gazpacho Andalusia
40 min
Asia-Coleslaw
15min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Sesam-Gurken-Salat als Sushi-Beilage
20min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Thai-Glasnudelsalat
30min
Asiatischer Möhrensalat
10 min