Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Radieschenblätter (Blätter von ca. 1 Bund), unbehandelt
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 80 g Haselnüsse
- 70 g Olivenöl
- 80 g Rapsöl
- 50 g Pecorino, in Stücken
- ½ Zitrone, unbehandelt, Saft ausgepresst, Schale abgerieben
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 8880 kJ / 2121 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 217 g
- Vezels
- 8.7 g
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1 Std.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 Std.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1h 30min
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6 godz. 50 min
Zucchini-Ketchup
1 Std.
Rucolapesto
10 Min
Petersilienpesto
10 Min
Grünkohlaufstrich
30min
Möhrengrün-Pesto
10 Min