Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Dinkelkörner
- 130 g Grünkern
- 200 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig (75 g, z. B. von Seitenbacher)
- 10 g Honig
- 380 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- 50 g Leinsamen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 366 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Amaranth-Brötchen
9 Std.
Nuss-Buttermilch-Brot
2 godz.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Möhren-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Süßkartoffel-Walnuss-Brot
4h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min