Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Fenchel, in Spalten, Fenchelgrün abgezupft
- 400 g Möhren
- 200 g Schmand
- 20 g Zitronensaft
- 10 g Weißweinessig
- 15 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 80 g Datteln, grob gehackt oder in Scheiben
- 2 Orangen, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 738 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 480 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min