Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesandip
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 5 g Basilikum, abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 2 - 3 Spritzer Balsamico, hell
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
Knoblauchpolenta
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Knoblauchzehen
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 750 g Milch
- 3 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 50 g Butter, in Stücken
Gemüsepappardelle und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Möhren
- Salz zum Würzen
- 250 g Zucchini, gelb und grün
- 1 EL Olivenöl zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2985 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1564 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1 godz.
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 godz.
Gefüllte Spinattortillas
1 godz.
Erdbeer-Feta-Stullen
10min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 godz. 15 min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Maronenspätzle mit Pilzragout
1 godz.
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min