Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 300 g Zucchini, ggf. längs halbiert
- ¾ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 120 g Mozzarella, gerieben
- 1 Ei
- 100 g Räucherlachs, in Scheiben (5 mm)
- 40 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1108 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ofenfisch mit Gemüse
50 Min
Low-Carb Brokkoli-Auflauf mit Hähnchen
1 Std. 30 Min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 Min
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1 Std. 30 Min
Laugen-Bagels mit Lachs und Frischkäse-Senf-Creme
2 Std. 30 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 Min
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20 Min
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1 Std.
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.