![Rhabarber Dutch Baby Rhabarber Dutch Baby](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73ad8fefb339dfdea9bde283b1c7ac6f/Derivates/423c22f64ab5a542624659e7f2fa8a2eef294f76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 230 g Milch
- 130 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butterschmalz
- 150 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1876 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40min
Pflaumenmichel
1u.
Süßkartoffel-Suppe mit Quitten
50min
Kräuterkuchen
2u.
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Himbeer-Mohn-Kastenkuchen
2 godz. 15 min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Rhabarber-Mengsel
50min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Rhabarberschmarrn
30min
Schnelle Fenchelquiche
40min