Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Dinkelkörner, geschält (siehe Tipp)
- 800 g Zucchini, längs in 16 dünnen Scheiben (à 50 g)
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Salz zum Würzen
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Limettensaft
- 10 g Sojasauce
- 10 g Agavendicksaft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 83 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Vegane Donauwellen-Cupcakes
4h
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1 Std. 30 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Kartoffelgratin
1h 10min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 Min
Orientalische Fladenbrot-Torte
3 Std. 45 Min
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Mandel-Eis mit Brownies
11 Std.
Spekulatius-Milchreis mit Mango-Kompott
50min
Pizzabrote
50min