Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 200 g Radicchio, in Stücken
-
100
g Radicchio di Treviso, in Stücken
of 100 g Radicchio, in Stücken - 150 g Apfel, rotschalig, in Spalten
- 100 g Radieschen, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 150 g Rote Bete, gekocht
-
300
g Blutorangen (2-3 Stück)
of 300 g Rote Grapefruit (1-2 Stück) - 200 g Joghurt, 10% Fett
- 80 g Himbeeressig
- 2 TL Salz
- 1 - 2 TL Pfeffer
- 2 TL 5-Gewürze-Pulver
- 3 TL Senf
- 2 TL Honig
-
25
g geröstetes Sesamöl
of 25 g Olivenöl - 50 g Pinienkerne, geröstet
- 120 g Tortilla-Chips
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1655 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1142 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Galia-Melonen-Bowle mit Minz-Granita
6 godz.
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Rhabarber-Käsekuchen
6 godz.
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1 godz.
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50 min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 godz. 15 min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 godz.