Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebackenes Gemüse
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 200 g grüne Paprika, in Spalten
- 350 g Zucchini, Enden abgeschnitten (Ø 3-5 cm), dicke Zucchini ggf. halbiert
- 500 g Süßkartoffeln, Enden abgeschnitten, ggf. halbiert oder in Spalten
- 30 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, dunkel
- 50 g Orangensaft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Salz
Orangen-Bulgur
- 25 g Walnusshälften
- 5 g Minze, abgezupft
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 900 g Wasser
- 1 Orange, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, 100 g Saft ausgepresst
- 10 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Bulgur
- 150 g Feta, zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1190 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indischer Gemüsereis
1sa
Eier-Curry
45 Min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 Min
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1sa 30 dk
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1sa
Spargel-Nuss-Pasta
45 Min
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1sa 30 dk
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1 godz. 20 min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1 godz. 20 min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2h 10min
Miso-Bowl
35 dk
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 Min