Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 230 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 60 g Olivenöl
- 2 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 200 g Feta, zerkrümelt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 80 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
-
80
g brauner Zucker
of 80 g Zucker - ½ rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 400 g Zwiebeln, geachtelt
- 40 g Weißweinessig
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Ras el Hanout
- 1 TL schwarzer Sesam
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Speckrosen
1h 15min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3 Std.
Orientalische Zwiebel-Käse-Törtchen
1h 15min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1 godz. 30 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 Std. 50 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 godz. 30 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2h 15min
Tomaten-Kranz mit Kapern
2h 30 min.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h