![Endivien-Blätterteig-Taschen mit Balsamico Endivien-Blätterteig-Taschen mit Balsamico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C80080D-2514-4D41-A360-A6597EFF0CC9/Derivates/dee1dd31-c1a7-4df2-b2c6-648923e72ceb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 10 g Öl
- 500 g Endiviensalat, in Stücken
- 20 g Balsamico, hell
- 10 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Gorgonzola, in 6 Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2815 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 592 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 godz. 30 min
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1 godz. 30 min
Zwiebelsuppe
50min
Winterpasta
30min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20 Min
Überbackener Fenchel
1hod.
Bacon-Cookies
40min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 Min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40min
Omelette mit Bauernsalat
35 min
Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen
45 Min