Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 10 g Öl
- 500 g Endiviensalat, in Stücken
- 20 g Balsamico, hell
- 10 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal
- 120 g Gorgonzola, in 6 Stücken
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2815 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 592 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
1 Std.
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1 Std. 10 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Maronistrudel mit Schwammerln und Nüssen
50 Min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Porree-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Blumenkohl-Gratin mit Ei
35 min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Porree-Käse-Kaiserschmarrn
50 Min