Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caesar-Dip
- 130 g Sonnenblumenöl
- 30 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Parmesan, in groben Stücken
- 10 g Senf
- 2 Eier, getrennt
- 10 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 60 g Sahne
Romana-Röllchen
- 100 g Öl
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Hähnchenbrust, in dünnen Streifen (1 x 3 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Paprika edelsüß zum Würzen
- 5 Scheiben Toastbrot, in Würfeln (2 cm)
- 1 Stück Römersalat, in mundgerechten Stücken
- 1 Packung Filoteig (10 Blätter), 250 g
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1769 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken-Ceasar-Salad
2h
Caesar's Salad
30 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 Min
Koriander-Mayonnaise
10min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Roquefort-Dressing
10min
Tapenade
5 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Avocado-Mayonnaise
15min