Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mangodip
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL Curry
- 120 g Mango, reif, geschält, entkernt
- 80 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Knusper-Garnelen
- ½ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 60 g Toastbrot, ohne Rinde, geviertelt
- 1 Ei
- 12 Garnelen, roh, groß, geschält je ca. 15 g, 7-8 cm lang
- 400 - 500 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet Wellington
1h 45min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Iberico-Schinken-Creme
10 Min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Garnelen-Tacos
30 min
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 Std.
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h