Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto rosso
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl (280 g)
- 100 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Pesto verde
- 70 g Pinienkerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Olivenöl
- 2 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Zum Anrichten
- 4 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g)
- 16 Cherry-Tomaten
- Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 dk
Nudelsalat mediterran
1 godz. 40 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Crostini mit Tomate
25min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2u. 15min
Griechischer Bauernsalat
20min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2ωρ. 20 λεπτ.
Nizza-Salat
40min
Nudel-Rucola-Salat
50 min
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 dk