Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto rosso
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl (280 g)
- 100 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Pesto verde
- 70 g Pinienkerne
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Olivenöl
- 2 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Zum Anrichten
- 4 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g)
- 16 Cherry-Tomaten
- Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2h 15 min
Salat mit Ziegenkäse und Wildblumen-Honig-Dressing
10min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Crostini mit Tomate
25 min
Spinat-Tomaten-Salat
20 min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Nizza-Salat
40 Min
Avocado-Egg-Sandwich
30 Min