Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weißweinessig
- 1 - 2 TL Dijon-Senf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Römersalatherzen, in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Paprika, in dünnen Streifen
- 40 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft (optioneel)
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2036 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Griechischer Bauernsalat
20min
Salat mit Hähnchenbrust
20min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2u. 20min
Sattmacher-Salat
40min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
40min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min