Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g Hummer, gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
of 800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, weich
- 1 TL Limettenschale, abgerieben (optioneel)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (optioneel)
of 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2281 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1797 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Sauce Rouille
25min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Croque Monsieur
20min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50 Min