Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Whisky
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Paprika de la Vera
- 350 g Jakobsmuscheln (ca. 12 Stück)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1722 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 662 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48u.
Chowder
45min
Bouillabaisse
1h
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1u. 20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Lachs mit Erdbeertopping
30min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1 Std. 10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min