Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomaten-Salsa
- 60 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Strauchtomaten, halbiert
- 250 g Avocado, in Stücken
- 50 - 80 g Limettensaft
- 15 g Olivenöl
- ½ - 1 Jalapeño Chili, frisch, in Ringen, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
Steaks, Pimientos und Fertigstellung
-
800
g Rinderhüftsteaks, in 4 Steaks geschnitten
of 800 g Rumpsteaks, in 4 Steaks geschnitten - ½ TL Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Olivenöl
-
300
g Pimientos de Padrón
of 300 g Snackpaprika -
½
TL Meersalz
of ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2148 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 699 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Regenbogen-Bowl mit Sweet-Chili-Hähnchen
40 min.
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40 min.
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Lachs mit Erdbeertopping
30 min
Falsche Caprese
10min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 Std. 25 Min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h