Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen und Kochen
- 2 Eier
- 1 Msp. Kurkuma
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 700 g Geflügelfond
- 50 g Sojasauce
- 100 g Brokkoliröschen
- 200 g Hähnchenbrust, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- 50 g Bambussprossen, abgetropft
- 100 g Shiitakepilze, frisch, grob gehackt
- 50 g Porree, in Ringen (ca. 1 cm)
- 50 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 50 g Babyspinat
- 50 g Sake
- 2 Msp. Sambal Oelek
- 4 Stängel Koriander zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamesische Beef Pho
1u. 45min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Bibimbap Bowl
1h 15min
Miso-Udon-Suppe
8 Std. 30 Min
Minestrone goes Asia
20min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min