Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 60 g brauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Agavendicksaft
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack (siehe Tipp)
- 30 g Ketchup
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 20 g dunkle Sojasauce
Fleischanbraten und Fertigstellung
- 250 g Eisbergsalat, in Stücken
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, nur das Weiße, in Ringen (5 mm)
- 300 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- ½ Gurke, entkernt, in kleinen Stücken
- ½ Bund Minze, abgezupft
- 10 Reisteigplatten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushireis
1 Std. 30 Min
Asiatische Mini-Wraps
30 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Slow Cooking Gua Bao
7 Std.
Summer Rolls
45 min
Asia Shells
25 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Fruchtige Summer-Rolls mit Erdnussdip
1 Std. 15 Min
Thai-Hähnchen-Bowl
1 Std.
Vietnamesische Bowl
1 Std. 15 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 min