Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleisch
- 2 Knoblauchzehen
- 450 g Rumpsteak, in Würfeln (2 cm), für 30 Minuten angefroren
- 1 EL Sesamöl
- 1 EL dunkle Sojasauce
- 2 TL Weißweinessig
- 1 EL Speisestärke
- 2 TL Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 30 - 40 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 1 ½ EL Zucker
- 1 ½ EL Sesamöl
- 1 EL Sesam
- 1 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Weißweinessig
Gemüse und Fertigstellung
- 350 g Langkornreis, weiß
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 200 g Möhren, in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 200 g Zucchini, in Streifen (4 cm x 3 mm)
- 100 g Shimejipilze, frisch
- 150 g frische Mungobohnensprossen
- Öl zum Braten
- 4 Eier
- Sesamöl zum Beträufeln
- dunkle Sojasauce zum Beträufeln
- 2 Nori-Blätter, in Streifen (optioneel)
- 4 EL Kimchi zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3258 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 godz.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Thai-Hähnchen-Bowl
1h
Bibimbap Bowl
1 godz. 15 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35min
Asia-Bowl
45min