Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kokos-Roti
- 160 g Kokosraspeln
- 250 g Wasser, heiß
- 350 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 EL Öl
- 20 g Wasser, lauwarm
Rindfleisch-Curry
- 750 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 1 ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 EL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Fenchelsamen
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Stück Ingwer, frisch (1 cm), in dünnen Scheiben
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Zwiebeln (ca. 100 g), halbiert
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 8 Curryblätter, getrocknet
- 2 EL Weißweinessig
- 1 Stängel Zitronengras, frisch, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Tomatenmark
- 270 g Kokoscreme
- Öl zum Braten
- 1 EL Ghee
- 1 Limette, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3195 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Chicken Saag
50 Min
Jungli Laal Maas
5 Std.
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Chicken Tikka Masala
45 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Lamm Rogan Josh
1h 45 min
Chicken Akhni
1h 30 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Chicken Korma
45 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Beef Madras
1h 30 min