![Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1136F346-C68B-4B8A-B542-B36CA06BD6A9/Derivates/40cab945-d75e-45b5-bbcf-c64db662a8d2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2821 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Schwarze Linguine
45 Min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 Min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min