Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- Salz zum Würzen
- 120 g Milch
- 180 g Sahne
- Öl zum Braten
- 4 Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 20 g Trüffelöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2821 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1 Std. 30 Min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min